Sporttiklinikan palvelut

Tampereen Urheilulääkäriaseman ja Varalan Urheiluopiston Sporttiklinikka

Sporttiklinikan tavoitteena on auttaa urheilijaa pääsemään huippusuorituksiin ja kuntoilijaa nauttimaan omasta harrastuksestaan täysillä, yksilöllisesti tai ryhmässä. Erityisosaamiseemme kuuluu vammojen ja sairauksien ehkäisy sekä yksilöllisen kehittymisen tukeminen. Erikoisosaamistamme on myös kuntouttava valmennus ja turvallinen paluu oman lajin pariin vamman tai sairauden jälkeen.

Toteutamme Sporttiklinikan palvelut aina yksilöllisesti ja tarvelähtöisesti. Palvelumme soveltuvat urheilujoukkueille ja -seuroille sekä urheilijoille ja kuntoilijoille, etenkin, kun tavoitteena on vähentää loukkaantumisriskiä ja parantaa suorituskykyä. Palveluvalikoimastamme löydät kaiken tarvittavan henkisen ja fyysisen suorituskyvyn optimointiin ja kehittämiseen.

Sporttiklinikka tarjoaa urheiluseuroille ja -joukkueille ainutlaatuisen mahdollisuuden hankkia kaikki harjoittelun oheispalvelut saman katon alta. Palveluvalikoimastamme on mahdollista tilata joustavasti tarpeen mukaan erilaisia palvelukokonaisuuksia joko koko kauden kestoisena sekä esimerkiksi kerta- tai sarjaluonteisena. Kokonaisuus suunnitellaan yksilöllisesti joukkueen toiveiden mukaisesti. Sporttiklinikan monipuolisten palveluiden ja laajan asiantuntijaverkoston vahvuutena on eri ammattiosaamisen hyödyntäminen ja yhdistäminen halutun lopputuloksen saavuttamiseksi.

Sporttiklinikka tarjoaa myös tavoitteellisille kuntoilijoille oheispalvelut harjoittelun tueksi ja parhaan mahdollisen suorituskyvyn aikaansaamiseksi.

Tutustu tarkemmin palveluihin:

Fysioterapian vastaanotto on auki.

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on etusijalla. Huolehdimme hygieniasta pesemällä ja desinfioimalla kädet sekä hoitotilat ja -välineet joka käynnin välissä.

Koronavirustartunnan ehkäisemiseksi toivomme asiakkailtamme seuraavaa:

  1. Jos sinulla on flunssan oireita tai epäilet koronavirustartuntaa, peru tai siirrä sinulle varattu vastaanottoaika puhelimitse (044-4918280). Varatun ajan peruminen fysioterapiaan on veloituksetonta ajankohdasta riippumatta.
  2. Pese kädet huolellisesti ennen vastaanotolle tuloa ja poistuessa
  3. Emme kättele toistaiseksi vastaanottokäyntien aikana

Tästä voit lukea lisää Tampereen Urheilulääkäriasemasta.

Varala Sporttiklinikka

Taula