Rekrytointi: Verkko-oppimisen ja -valmentamisen asiantuntija

Haemme nyt VERKKO-OPPIMISEN JA -VALMENTAMISEN ASIANTUNTIJAA

nykyisen asiantuntijamme opintovapaa-ajan sijaiseksi, ja tarjolla saattaa olla myös optio jatkosta sijaisuuden jälkeen.

Varalan Urheiluopisto on Suomen vanhin urheiluopisto ja tunnettu liikunnan ja hyvinvoinnin edistäjä. Se tarjoaa laaja-alaisesti koulutus- ja valmennuspalveluita erilaisille asiakasryhmille kuten opiskelijoille, yritysten työntekijöille, urheiluväelle sekä tavallisille kuntoilijoille.

Kehityksen suunta on se, että yhä suurempi osa koulutus- ja valmennuspalveluiden käytännön toteutuksesta tulee olemaan verkossa. Tässä kehityksessä Varala on päättänyt olla vahvasti mukana.

Verkko-oppimisen ja -valmentamisen asiantuntijana työskentelet yhdessä koulutuksen ja erilaisten valmennusten asiantuntijoiden ja sisällöntuottajien kanssa. Teet itse ja autat muita tekemään valmennuksia ja kursseja digitaaliseen oppimisympäristöön käyttäjäystävälliseen muotoon oppimista mahdollistamaan ja tukemaan.

Mitä odotamme

Olet tehnyt verkkokursseja ja/tai -valmennuksia ja käyttänyt jotain digitaalista oppimisympäristöä. Sinulla on ehkä kokemusta myös valmennusten tai koulutusten livestreamauksesta. Todennäköisesti olet työskennellyt jossain vaiheessa jonkun koulutuksen järjestäjän palveluksessa, konsulttitoimistossa (markkinointi, viestintä tai valmennus) tai tehnyt verkkokursseja tai –valmennuksia jonkun yrityksen omaan tarpeeseen. Ymmärrät miten digitaalisen oppimisen ja valmentamisen prosessi toimii ja osaat valmentaa sitä myös muille. Osaat tuottaa ja editoida liikkuvaa kuvaa ja käyttää animaatiota asioiden havainnollistamiseen. Saat asiat sujumaan sekä livenä että off-line. Osaat myös nettikoodaamisen perusteet esim. HTML5/JavaScript-ympäristössä, ja nautit teknisten asioiden ratkomisesta ja teknisten ratkaisujen suunnittelusta ja toteutuksesta.

Ennen kaikkea olet halukas, kyvykäs ja nopea oppimaan uusia menetelmiä, työkaluja ja teknologioita sekä kyvykäs saattamaan projekteja päätökseen sekä yksin että tiimin kanssa. Saat potkua päivääsi siitä, kun asiakas ostaa juuri sinun tai tiimisi tekemän tuotteen. Haluat viedä parhaat ideat kassavirtaan asti nopeasti.

Hienoa on jos omaat soveltuvan tutkinnon, mutta vielä olennaisempaa on kertynyt ajantasainen osaaminen, kyky soveltaa sitä ja oppia jatkuvasti uutta sekä näytöt työelämästä.  Osaaminen verkkokaupasta ja liiketoiminnasta lasketaan eduksi.

Olet tavoite- ja tuloskeskeinen aikaansaaja joka saa myös muut innostumaan mukaan tekemisen virtaan. Sinulla on hyvät projektityöskentely- ja vuorovaikutustaidot, omaat positiivisen tekemisen otteen ja olet ratkaisukeskeinen. Olet suomen ja englannin kielen taitoinen. Kiinan kielitaito on plussaa.

Mitä tarjoamme

Pääset nostamaan Varalan koulutus- ja valmennusosaamista ja siihen liittyviä palveluita seuraavalle tasolle – toteuttamaan ja kehittämään toimintaa vastaamaan tämän päivän ja huomisen tarpeita yhdessä koulutus- ja valmennusasiantuntijoiden kanssa. Kansainvälinen markkina on myös iso mahdollisuus mitä kohti tässä tehtävässä onnistuminen vie koko organisaatiota.

Mahdollisuus olla osa liikunnallista ja toiminnallista ympäristöä, jossa päivittäisen tekemisen taso takaa tulevaisuuden menestyksen. Varalassa Sinua odottavat mukavat asiakkaat, loistavat työkaverit sekä miellyttävä ja vauhdikas toimintaympäristö.

Tehtävä on aluksi määräaikainen 31.5.2022 asti ja se alkaa sopimuksen mukaan.

Tästä eteenpäin

Lisätietoja tehtävästä antaa viikolla 23 toimitusjohtaja Riku Granat p. 050-5583813. Lähetä CV sekä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveesi kera osoitteeseen riku.granat@varala.fi 19.6.2020 mennessä. Haastattelut on tarkoitus järjestää heinäkuun alkupuolella.

Kommentoi

Kommentti tulee julkiseksi, mutta sähköpostiosoitetta ei julkaista.