Varalan Vallu -kilpailu

Kilpailu on tällä hetkellä päättynyt, onnea voittajille!

 

Etsi Varalan Vallu nettisivuiltamme ja osallistu kilpailuun!

Vallu on piiloutunut viidelle (5) eri sivulle. Etsi Vallut ja ilmoita vastauksesi oheisen linkin kautta.

Arvomme kaikkien oikein vastanneiden kesken 2 vapaalipua Flowpark Varalaan.

 

 

Kilpailun säännöt

Järjestäjä
Varalan Urheiluopisto, Varalankatu 36 333240 Tampere. Mitkään Varalan Facebookissa tai Instagramissa järjestämät kilpailut eivät ole Facebookin tai Intstagramin järjestämiä, tukemia tai sponsoroimia eivätkä ne liity mitenkään Instagramiin tai Facebookiin. Näin ollen kilpailuun osallistujan tulee vapauttaa Facebook ja Instagram kaikista vastuista kilpailujen osalta.

Kilpailuaika
Kilpailun alkamis- ja päättymispäivä kerrotaan selvästi sivun yläreunassa kilpailun yhteydessä. Osallistumisajan ulkopuolella tulleita vastauksia ei oteta huomioon.

Järjestäjän työntekijät, kilpailun yhteistyökumppaneina toimivien yritysten työntekijät ja edellä mainittujen perheenjäsenet eivät voi osallistua kilpailuun.

Voittajan valinta
Kilpailun voittajat arvotaan kaikkien oikein vastanneiden kesken. Arvonta tapahtuu kilpailun päättymisen jälkeen. Arvonnan päivänmäärä ilmoitetaan kilpailun yhteydessä. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli arvonnan voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, on järjestäjällä oikeus arpoa tilalle toinen voittaja.

Palkinnot
Arvonnan palkintona on kaksi vapaalippua Flowpark Varalaan.
Palkintoa ei voi koskaan muuttaa rahaksi tai muuhun tavaraan tai tapahtumaan.

Henkilötietojen käsittely
Varala käsittelee kilpailuun osallistuvien tietoja ainoastaan kilpailun ja arvonnan toteuttamiseksi sekä palkinnon luovuttamiseksi. Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön omaa suostumusta, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön.

Tämän kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Mikäli osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, voidaan osallistujan osallistuminen kilpailuun hylätä ilman erillistä ilmoitusta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.

Voittajien nimien julkaiseminen
Kilpailuun osallistujat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan nimen ja asuinpaikkakunnan ilman erillistä suostumusta, ilmoitusta tai korvausta kilpailun järjestäjän valitsemissa medioissa.

Järjestäjän ja kilpailuun osallistujan vastuut
Varala vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Kilpailuun osallistujat vapauttavat Varalan sekä kilpailun mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

Varala ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Voittajan velvollisuutena on vastata kaikista muista palkinnon vastaanottamiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä. Varala  pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Mikäli tällaisia muutoksia joudutaan tekemään, ilmoitetaan niistä näillä kilpailuja koskevilla sivuilla.

Muut ehdot
Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Varalan niiden nojalla tekemiä päätöksiä.

Kilpailun sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailuun mahdollisesti liittyvien Varalan riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin, YouTuben tai Instagramin käyttöehtoja.

Varala pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin.

Muutoksista ilmoitetaan näillä sivuilla.