Perheen paratiisi


Nauti vapaa-ajastasi yhdessä perheen tai ystävien kanssa. Oli tavoitteenasi sitten rentoutua, pysyä liikkeessä tai nauttia muusta Tampereen tarjonnasta omaan tahtiin.

Varalan piha-alue, majoitus, liikuntatilat ja ravintola ovat kaikki lähekkäin, joten kouluikäisten lasten uskaltaa antaa liikkua alueella itsenäisesti. Kaikki tarvittava lomanviettoon on lähellä ja helposti saatavilla.

Aikuisille on tarjolla monenlaista liikuntaa ja lapsille taattua hauskaa tekemistä ohjattujen aktiviteettien parissa. Oman keittiön maittavat ateriat nautitaan ravintola Säteen noutopöydästä.

Varalan läheisyydessä on paljon myös perheille sopivia kohteita loman viettoon. Löydät niin minigolfradan, Pyynikin Näkötornin, Uimarantoja kuin leikkipuistoja, unohtamatta tietenkään Särkänniemeä tai Muumimuseota.Alueellamme on myös kaiken ikäisille soveltuva kiipeilypuisto Flowpark Varala, joka kutsuu kesäkaudella seikkailuun koko perhettä. Heittäydy Tarzaniksi ja vietä seikkailupäivä pihapiirissämme Flowpark Varala seikkailupuistossa.

Varaa majoitus ja mieleiset aktiviteetit ennakkoon. Ruokailut voit ostaa paikan päällä Varalan vastaanotosta. Vastaanoton henkilökunta neuvoo myös majoitukseen kuuluvien aktiviteettien hyödyntämisestä.


Varala Holidays Viikolla 30

Tarjolla täysihoidolla ja valmiilla ohjelmalla toteutettu lomaviikko. Voit valita osallistutteko
ma-pe 24.-28.7.2023,
ma-ke 24.-26.7.2023 vai
ke-pe 26.-28.7.2023
Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan: