Valmennuskurssi liikuntatieteelliseen hakevalle

Uusi kurssi kohti pääsykokeita!

Varala tarjoaa Liikuntavalmennuksen valmennuskurssin toisen vaiheen pääsykokeisiin.  Mukaan mahtuu 25 ensimmäistä, ole nopea!

Liikuntavalmennus

Kesäkuussa 7.-9.6. preppauskurssi vahvistamaan sisäänpääsymahdollisuuksiasi Liikunnalle!

Kurssin tavoitteena on kehittää opiskelijoiden tietoja ja taitoja eri liikuntalajeista sekä antaa valmiuksia liikunnan toisen vaiheen pääsykokeeseen.

Kurssi on tehokasta opetusta, aktiivista oppimista ja hauskaa tekemistä. Saat apua niin tiedollisiin kuin taidollisiin haasteisiin. Ennen kaikkea saat kokemusta pääsykoetta vastaavasta tilanteesta ja tiedät, mitä siellä sinulta vaaditaan. Kurssilla keskitytään niihin asioihin ja taitoihin, joita pääsykokeissa tarvitaan. Olemme valmentaneet pääsykokeisiin jo useiden vuosian ajan ja kartuttaneet tietoa, millä keinoilla onnistut parhaiten pääsykokoissa.

Päivien aikana käydään läpi mm. rullahiihto, uinti, telinevoimistelu, rytmiikka ja palloilu. Valmennuskurssi sisältää myös opetustuokiotilanteen harjoittelua.

Mukaan kurssille omat liikuntavarusteet. Huom. myös rullasukset.

Hinta ja ilmoittautuminen:

Liikuntavalmennus kesäkuu 449 € (sis. täysihoidon ja majoituksen)
1. vaiheen tulokset tulevat 24.5., jos peruutat klo 16 mennessä, saat toisen vaiheen (liikuntavalmennuksen) kurssimaksusta 50 % takaisin.

ilmoittautuminen päättyy maanantaina 29.5.

 

Ilmoittaudu liikuntavalmennukseen

Lisätietoja:

Laura Kempas, liikunnanopettaja
+358 44 3459 918, laura.kempas@varala.fi