Frisbeegolf-leiri 9-14 -vuotiaille

Tervetuloa mukaan oppimaan uutta ja harjoittelemaan frisbeegolfin koulutettujen ohjaajien opastuksella sekä tutustumaan samanikäisiin frisbeegolfkavereihin ympäri Suomen!

Varalan Urheiluopisto 9-14 -vuotiaille frisbeegolffareille suunnatun juniorileirin 7-9.6.2024. Leiri sopii kaikille aloittelijoista harrastajiin.

Leirin frisbeegolfin vastuussa toimii Erno Leskinen.

Leiriltä tehdään retket lähialueen frisbeegolfkentälle. Pelikentällä otetaan mukaan eväitä Varalasta. Muu leiriohjelma järjestetään kokonaisuudessaan Varalassa.

Leirin hinta

239 €/hlö. Sisältää majoituksen ja täysihoidon, ohjelman Varalassa ja frisbeegolfradalla ja kuljetukset frisbeegolfradalle.

ilman majoitusta 199 €/hlö *ei sis. iltapalaa

Leirin voi maksaa verkkopankissa heti, laskulla tai luottokortilla (5 € laskutuslisä).

Ilmoittautuminen

Huomaathan, että vanhempasi tai huoltajasi tulee ilmoittaa sinut mukaan. Leirille otetaan mukaan 30 nuorta ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiosoitteen, josta sinut tavoittaa parhaiten, myös kesäaikaan. Lähetämme kutsukirjeet tähän osoitteeseen ennen leirin alkua.

Leirin malliohjelma

Tiedustelut

Leiriä koskevat tiedustelut voi tarvittaessa esittää leirin vastuuohjaajalle Erno Leskiselle kavodiscgolf@gmail.com

Pirttijoki Ville
Liikunnan ja hyvinvoinnin asiantuntija
+358 044 755 9386

Leirivarusteet

Mukaan tarvittavat varusteet: ulko- ja sisäliikuntavaatteet, lämmintä vaatetta ja vaihtovaatteet, uima-asu, pyyhe, vaaleapohjaiset sisäkengät, reppu tai pussukka, juomapullo, henkilökohtaiset tarvikkeet (mm. oma särkylääke). Omat frisbeegolf kiekot ja kantoreppu on hyvä olla mukana. Frisbeegolfkiekkoja on mahdollista saada myös lainaksi leirin ajaksi.

Huoneet ja ryhmät jaetaan tulopäivänä.

Lapset yöpyvät leirillä 2-3 hengen huoneissa. Tarvittaessa saamme huoneeseen myös lisäpatjan ns. kaveripedin. Huoneissa on perusvarustus: WC, suihku ja TV. Huoneissa on peitto, tyyny ja pyyhe. Suosittelemme kuitenkin ottamaan lisäksi oman kylpypyyhkeen. Leiriohjaajat yöpyvät lasten kanssa samassa rakennuksessa leirin aikana.

Ruokailu tapahtuu ravintola Säteen noutopöydästä.

Peruutus: Mahdollisen peruutuksen sattuessa palautamme maksetun leirimaksun ainoastaan lääkärintodistusta vastaan vähennettynä toimistokuluilla 25 €.