Erkkajooga

Sovellettavuus, esteettömyys ja yhdenvertaisuus.

Erkkajooga on joogaharjoittelua, jossa avainasemassa on sovellettavuus ja esteettömyys sekä yhdenvertaisuus. Erkkajooga on tarkoitettu kaikille erityistä tukea tarvitseville. Se mahdollistaa joogaharjoittelun, riippumatta siitä, millaisia rajoitteita hänellä on.

Erkkajoogassa tutustutaan hengitysharjoituksiin sekä joogan asanoihin – asento- ja liikeharjoituksiin luovasti ja yksilöllisesti.

Joogaharjoittelulla vahvistetaan kehoa monipuolisesti, kehitetään tasapainoa, voimaa ja joustavuutta. Samalla tuntemus omasta kehosta lisääntyy, opitaan tunnistamaan omia olotiloja ja tunteita, hyväksymään itsensä sekä kohtaamaan toisia.


Erkkajoogan alkeiskurssi

Tule tutustumaan Erkkajoogaan ja sen voimaannuttavaan harjoitteluun alkeiskurssillamme. Se on tarkoitettu kaikille erityistä tukea tarvitseville joogasta kiinnostuneille yli 15-vuotiaille.

Kurssin ajankohta 1.11.-29.11.2021.
Paikka: Varalan Urheiluopisto Voimistelusali 2,
Aika: Maanantaisin klo: 18:00-19:00
Hinta: 65€
Osallistujat: Otetaan 14 osallistujaa, tarvittaessa myös avustajan osallistuminen on mahdollista

Varutsteiksi riittää mukava liikuntaan sopiva asu ja vesipullo sekä villasukat. Mikäli haluaa ja omistaa oman joogamaton, voi sen ottaa mukaan. Alkeiskurssin jälkeen kartoitetaan halukkuutta joogaharjoittelun jatkolle, ja mahdollisesti Erkkajoogalle jatkoryhmän.

Ilmoittautuminen aukeaa lokakuussa.

Opetuksesta vastaavat Erkkajooga ohjaajat
Susanna Yli-Pekkala ja Pia Heinonen
Lisätietoja:
susanna.ylipekkala@gmail.com, p. 044-3011706
tai
pia.t.heinonen@gmail.com, p. 050-3518280Syksyinen Erkkajooga -päivä 23.10.2021

Lähde tutustumaan Erkkajoogaan ja viettämään mukavaa syyspäivää Varalan Urheiluopistolle.

Syksyinen Erkkajooga -päivä aloittaa vuodenaikoihin ja luontoon pohjautuvatn Erkkajoogan teemapäivien sarjan – lisää on luvassa teemoilla Talvi, Kevät ja Kesä.

Päivä sisältää jooga- ja rentoutusharjoittelua, metsäjoogaharjoitusta, lounaan, välipalan ja retkievään sekä luovuusharjoituksen.

Mukaan tarvitsee sisäliikuntaan sopivan mukavan varustuksen, villasukat, vesipullon sekä ulkoliikuntaan (metsäjooga) sopivan varustuksen. Halutessaan voi ottaa mukaan myös oman jooga- / jumppamaton.

Hinta: 65€
Ajankohta: 23.10.2021
klo: 8:45-17:15

Kurssista vastaavat Erkkajoogaohjaajat
Susanna Yli-Pekkala ja Pia Heinonen