Erkkajooga

Sovellettavuus, esteettömyys, yhdenvertaisuus.

Erkkajooga on joogaharjoittelua, jossa avainasemassa on sovellettavuus ja esteettömyys sekä yhdenvertaisuus. Se mahdollistaa joogaharjoittelun kaikille halukkaille, riippumatta siitä, millaisia rajoitteita hänellä on. Erkkajooga on tarkoitettu kaikille erityistä tukea tarvitseville.

Erkkajoogassa tutustutaan hengitysharjoituksiin sekä joogan asanoihin – asento- ja liikeharjoituksiin luovasti ja yksilöllisesti.

Joogaharjoittelulla vahvistetaan kehoa monipuolisesti, kehitetään tasapainoa, voimaa ja joustavuutta. Samalla tuntemus omasta kehosta lisääntyy, opitaan tunnistamaan omia olotiloja ja tunteita, hyväksymään itsensä sekä kohtaamaan toisia.


Erkkajoogan kurssit

Tule tutustumaan Erkkajoogaan ja sen voimaannuttavaan harjoitteluun kursseillamme. Käymme läpi jooga-asanoita, hengitys-ja rentoutusharjoituksia, tutustumme Yin-joogan ja äänimaljojen syvärentouttavaan vaikutukseen ja teemme myös kasvojoogaa. Kurssillamme pääset siis kokemaan ja kokeilemaan joogan monia eri ulottuvuuksia. Erkkajooga on tarkoitettu kaikille erityistä tukea tarvitseville joogasta kiinnostuneille lapsille ja aikuisille. Tarvittaessa myös avustajan osallistuminen on mahdollista. 

Erkkajooga järjestetään keväällä 5 kertaa.


🧡  Kevään 2023 Erkkajooga-kurssi 🧡

Kurssin ajankohta: 16.4.-14.5. / (5 kertaa)

Voit tulla tutustumaan toimintaan vaikka vain kerran 15€ kertamaksulla. 

Tässä tapauksessa ota yhteyttä suoraan ohjaajaan, joko Pia Heinoseen tai Susanna Yli-Pekkalaan. Yhteystiedot alla.

Paikka: Varalan Urheiluopisto, Kamppailusali
Aika: Sunnuntaisin klo 17.30-18.30
Hinta: 48€

Kokoonnutaan ensimmäisellä kerralla su 16.4. Varalan Urheiluopiston pääaulaan klo 17.15.

Varutsteiksi riittää mukava liikuntaan sopiva lämmin ja joustava asu ja vesipullo sekä villasukat. Mikäli haluaa ja omistaa oman joogamaton, voi sen ottaa mukaan.  Opetuksesta vastaavat Erkkajooga ohjaajat
Susanna Yli-Pekkala ja Pia Heinonen.

ILMOITTAUTUMINEN ERKKAJOOGA -KURSSILLE.

Opetuksesta vastaavat Erkkajooga ohjaajat
Susanna Yli-Pekkala ja Pia Heinonen
Lisätietoja:
susanna.ylipekkala@gmail.com, p. 044-3011706
tai
pia.t.heinonen@gmail.com, p. 050-3518280