Valmennuskurssit liikuntatieteelliseen hakevalle

Uusi kurssi kohti pääsykokeita

Varala tarjoaa kaksi valmennuskokonaisuutta. Teoriavalmennuksen kohti ensimmäisen vaiheen pääsykokeita ja Liikuntavalmennuksen liikunnan toisen vaiheen pääsykokeisiin.  Mukaan molemmille kursseille mahtuu 25 ensimmäistä, ole nopea!

Teoriavalmennus

Kurssi valmentaa Liikuntatieteellisen liikuntapedagogiikan, liikunnan yhteiskuntatieteiden ja liikuntabiologian ensimmäisen vaiheen pääsykokeeseen.

Uudessa teoriavalmennuksessa avataan pääsykoeaineistoa, sitä työstetään yhdessä ja harjoitellaan ensimmäisen vaiheen pääsykoetilannetta. Saat apua ja vinkkejä, miten liikuntatieteellistä aineistoa kannattaa lukea ja käydä läpi.

Kurssiin sisältyy yhteensä 24 oppituntia kontaktiopetusta Varalan Urheiluopistolla Tampereella 7.-8.4. ja
21.-22.4. Kontaktiopetuksen välissä itsenäistä opiskelua tukee verkkotehtävä. Kurssi tukee ensimmäisen vaiheen materiaalin opiskelua yhteensä kahden viikon ajan.

Mukaan kurssille omat muistiinpanovälineet ja pääsykoeaineisto, joka löytyy Jyväskylän Yliopiston verkkosivuilta 1.4.2017 lähtien. Varmista paikkasi pääsykokeiden toiseen vaiheeseen liikunta-alan ammattilaisten tukemana!

 

Liikuntavalmennus

Kesäkuussa 7.-9.6. Preppauskurssi vahvistamaan sisäänpääsymahdollisuuksiasi Liikunnalle!

Kurssin tavoitteena on kehittää opiskelijoiden tietoja ja taitoja eri liikuntalajeista sekä antaa valmiuksia liikunnan toisen vaiheen pääsykokeeseen.

Kurssi on tehokasta opetusta, aktiivista oppimista ja hauskaa tekemistä. Saat apua niin tiedollisiin kuin taidollisiin haasteisiin. Ennen kaikkea saat kokemusta pääsykoetta vastaavasta tilanteesta ja tiedät, mitä siellä sinulta vaaditaan. Kurssilla keskitytään niihin asioihin ja taitoihin, joita pääsykokeissa tarvitaan.

Mukaan kurssille omat liikuntavarusteet. Huom. myös rullasukset.

Hinnat ja ilmoittautuminen:

Teoriavalmennus huhtikuussa 299 € (sis. täysihoidon ja majoituksen)

Ilmoittaudu teoriavalmennukseen

Liikuntavalmennus kesäkuu 449 € (sis. täysihoidon ja majoituksen)
Nopeanvaraajan etu 30.4 asti 409 €

Ilmoittaudu liikuntavalmennukseen

1.vaiheen tulokset tulevat 24.5, jos peruutat klo 16 mennessä, saat toisen vaiheen (liikuntavalmennuksen)
kurssimaksusta 50 % takaisin.

 

Lisätietoja:

Laura Kempas, liikunnanopettaja
+358 44 3459 918, laura.kempas@varala.fi