VoimanPolku

MIKÄ ON VOIMANPOLKU?

VoimanPolku on kehitetty tukemaan valmennustoimintaa sekä auttamaan oikeanlaisten tekniikoiden oppimisessa. VoimanPolku-sivuston tarkoitus on antaa käyttäjälle monipuolinen polku voimaan. Voimanpolun käytössä ohjenuorana toimii ajatus ”voimaharjoittelussa ei voi oikoa”. Käyttäessäsi sivustoa valmennuksen tukena, on suositeltavaa aloittaa harjoituskokonaisuuksiin tutustuminen perustasolta ja edetä tankotekniikoiden ja yhdistelmäharjoitusten kautta kohti lajikohtaisia voimaharjoitteita. Harjoituskokonaisuudet on luotu soveltumaan koko urheilijan polun vaiheisiin ja jokaisesta harjoituskokonaisuudesta löydät suosituksen toteutustavasta sekä toistojen ja sarjojen annostelusta. Nostotekniikoiden opettamiseen löydät myös videot, joita voit hyödyntää omassa valmennuksessasi.

VoimanPolku-sivusto sisältää samat videokirjastot mitä mobiilisovelluskin, mutta osa teoriaosuuksista on esitetty hieman laajempana nettisivuilla.

Tutustu lisää VoimanPolkuun

VoimanPolku-mobiilisovellus on ladattavissa iOS ja Android -laitteisiin: App Store ja Google Play

Tiedustelut

Lisätietoja VoimanPolusta ja siihen liittyvistä koulutuksista voi tiedustella Varalan Valmennuskeskuksessa toimivalta valmentajalta / fysioterapeutilta Jenni Puputilta.

Jenni Puputti,
jenni.puputti@varala.fi
044 3459 973